Visum voor Verenigde Staten aanvragen doet u in 3 simpele stappen. 

Veilig, Snel & Betrouwbaar

U drukt op de knop “e-visum aanvragen”   om naar het formulier te navigeren 
  1. Het invullen van uw gegevens – exact overnemen zoals in uw paspoort is geschreven
  2. Het controleren van uw gegevens 
  3. Het afronden van de betaling; u kunt betalen met o.a. IDEAL, BANCONTACT, PayPal of CreditCard

Op dezelfde dag ontvangt u uw visum in uw e-mail mits er zich geen bijzonderheden voordoet.

Amerikaanse overheid doet maximaal 72 uur over de verwerking van de visumaanvraag.

Heeft u een spoedaanvraag gedaan, dan nemen wij uw behandeling per direct(binnen 10 minuten) in behandeling.

  Type Visum: ESTA

 Maximaal Verblijf: 90 dagen per bezoek

 Geldigheidsduur:  2 JAAR 

 Aantal Entree : Multi Entree

Prijs

€ 24,90

Vraag in 3 simpele stappen uw visum aan.

formulier invullen

1
  •  

Controleer de gegevens

2
  •  

betaling afronden

3
  •  


Aanvragen is simpel,
in eigen taal
en betalen kan o.a. ook via IDEAL en BANCONTACT

ONLINE AANVRAGEN

  • online aanvragen
  • in eigen taal
  • bekende betaalproviders
  • IDEAL
  • BANCONTACT
  • CREDITCARDS
  • PayPal

e-visum in uw mailbox

  • e-visum in uw mail
  • streven is binnen 24 uur
  • spoed aanvraag
  • actief contact
  • klant portal
  • veilig opslag
  • EU Privacy wetten

Gerust op reis VERTREKKEN

  • digitaal & op papier
  • digitaal op mail&mobiel
  • papier versie is printbaar
  • 24/7 online
  • beveiligde website
  • vakkundig personeel
  • gerust op reis

Wat is een ESTA?

ESTA is een geautomatiseerd systeem dat gebruikt wordt om te bepalen of reizigers in aanmerking komen voor inreis naar de Verenigde Staten onder het VISA WAIVER PROGRAM en of de inreis een risico voor de rechtshandhaving of veiligheid is.

De verplichte ESTA is van kracht geworden op 12 januari 2009. Aanvragers onder VWP zijn verplicht om bij aankomst in de V.S. een blauwe douaneverklaring in te vullen, of ze nu een ESTA-toestemming hebben of niet. Reizigers onder het VWP zijn niet meer verplicht de groene I-94W-kaart in te vullen.

Reizigers die niet beschikken over een geldig ESTA, visum of Amerikaans paspoort worden geweigerd bij het boarden van vluchten en bootreizen naar de Verenigde Staten.

Indien u met spoed dient te vertrekken dan raden wij u aan om een spoedaanvraag te doen. Anders raden wij u aan minstens 72 uur voor uw vertrek de aanvraag te doen.

Een visumaanvraag neemt minder dan 5 minuten in beslag.

HOE LANG IS ESTA GELDIG ?

Goedgekeurde ESTA-aanvragen zijn geldig voor een periode van twee jaar, of totdat het paspoort verloopt, welke gebeurtenis zich het eerst voordoet, en geldig voor meerdere reizen naar de Verenigde Staten zonder dat de reiziger een andere ESTA hoeft aan te vragen. Wanneer u naar de V.S. reist met de goedgekeurde ESTA, mag u hier slechts 90 dagen per bezoek verblijven. Er moet ook een redelijke tijd verstrijken tussen twee bezoeken, zodat de CBP-beambte niet de indruk krijgt dat u probeert hier permanent te wonen.

U HEEFT EEN GELDIGE ESTA MAAR U MOET ALSNOG NIEUW AANVRAAG INDIENEN IN GEVAL VAN :

Reizigers waarvan de ESTA-aanvraag goedgekeurd is, maar van wie het paspoort binnen twee jaar afloopt, ontvangen een ESTA die geldig is tot de vervaldatum van het paspoort.

  • U heeft een nieuwe ESTA-toestemming nodig indien:
  • U een nieuw paspoort krijgt;
  • U van naam verandert (voornaam en/of achternaam);
  • U van geslacht verandert (ESTA biedt momenteel geen keuze voor geslacht X op de aanvraag. De reiziger kan kiezen voor het geslacht waarbij deze zich het meest comfortabel voelt. ESTA kan niet afgewezen worden enkel op grond van gekozen geslacht op de aanvraag. )
  • Uw land van staatsburgerschap verandert;
  • Uw omstandigheden wijzigen, bijv. u wordt veroordeeld van een moreel schandelijke daad of u krijgt een besmettelijke ziekte. Een dergelijke verandering kan er de oorzaak van zijn dat u een visum nodig hebt om naar de V.S. te kunnen reizen. U moet uw aanvraag, waarop de wijzigingen in uw omstandigheden aangegeven zijn, opnieuw indienen, anders loopt u het risico bij aankomst geen toegang te verkrijgen tot de Verenigde Staten.